top of page

Blog

Ne dőlj be a divatdiétáknak!

„Hűha, itt a június meg a strandidő, mindenképp meg kell szabadulnom 3/5/10/20 kilótól! Jó lenne lefogyni két hét alatt, persze lehetőleg minél kevesebb erőfeszítéssel. A barátnőm pont most mesélt egy diétáról, ő fogyott már 5 kilót, ezt nekem is feltétlenül ki kell próbálnom. Végül is nincs veszítenivalóm!” Dehogynem, jó eséllyel épp az egészségedet teszed kockára, miközben valószínűleg az álomalakodat sem tudod majd hosszú távon megtartani!

Bikiniszezon, esküvő vagy épp a következő futóverseny – vannak olyan alkalmak, amire feltétlenül csúcsformába akar kerülni az ember lánya. Ilyenkor sokan őrült fogyókúrába kezdenek egy kis internetes böngészés, divatmagazinok vagy a fodrász tanácsai alapján. Rengeteg opció közül választhat az elszánt fogyókúrázó, nehéz az ígéretesnek tűnő módszerek közül választani. A divatdiéták jellemzően gyors, de tartós eredményt ígérnek, átlátható szabályrendszerrel rendelkeznek, és a diétázó részéről kevés gondolkodást (kalóriaszámolás, étrendtervezés) igényelnek. Ráadásul általában számtalan siker sztori, némileg tuningolt előtte-utána fotó, esetleg egy-egy celeb támasztja alá hatékonyságukat.

Egy jól összeállított súlycsökkentő étrend nem így néz ki...

Egy jól összeállított súlycsökkentő étrend nem így néz ki...

Ha érdekel, hogy mi a baj a monodiétákkal, az alacsony szénhidráttartalmú vagy elválasztásra épülő diétákkal, olvass tovább a Futásról Nőknek oldalon!

Néha ilyesmi is belefér!

Néha ilyesmi is belefér!

Súlyingadozás helyett tartós eredményeket szeretnél? Fordulj hozzám személyre szabott étrendért!

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page